Ο Νίκος Καρβέλας και η Ανίτα Πάνια επιτέλους ΜΑΖΙ… στην φυλακή

Στις φυλακές του Αλκατράζ κλείστηκαν ο Νίκος Καρβέλας και η Ανίτα Πάνια, έπειτα από παρατηλεοπτικό επεισόδιο στο οποίο ενεπλάκησαν με αστυνομικούς την Τετάρτη στις 23:00 στη Βάρη ( δυό βήματα από τα βλάχικα ).

karvelas

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, το ζευγάρι βρισκόταν στο αυτοκίνητό του και οδηγούσαν αμέριμνοι ακούγοντας κλασική μουσική (ο Καρβέλας μελετά τον ανταγωνισμό και χθες ασχολήθηκε με τον Μόζαρτ).  Κάποια στιγμή τους έκαναν σήμα οπλισμένοι με νεροπίστολα αστυνομικοί, που είχαν στήσει μπλόκο στη λεωφόρο Βάρης – Κορωπίου για να ελέγξουν τα επίπεδα χοληστερόλης των περαστικών.

Ο Νίκος Καρβέλας, απορροφημένος από την μουσική δεν σταμάτησε στον έλεγχο, με αποτέλεσμα να τον καταδιώξουν έξι περιπολικά, τρία πυροσβεστικά, η κόρη του δημάρχου με το ποδήλατό της και τρία πιτσιρίκια με πατίνια.

Μετά από κινηματογραφικό κυνηγητό στο οποίο συμετείχε σαν guest star ολόκληρο το team του X factor και o Ρουβάς, ένας πωρωμένος πρώην ΟΥΚας και νυν διοικητής του τμήματος Βάρης, πήρε πατριωτικά το θέμα και πριν πλακώσουν οι κάμερες αποφάσισε να στριμώξει σε μια γωνιά το μαύρο τζιπ.

Και εκεί όμως ο γνωστός μουσικός, τραγουδιστής, χορευτής, σκηνοθέτης, παραγωγός αρνήθηκε να βγει από το αυτοκίνητο, ζητώντας πολιτικό άσυλο και ελευθεριά στον Οτσαλάν, απαιτώντας ταυτόχρονα να έρθει ο εισαγγελέας για καφέ.

Οι αστυνομικοί που θέλανε να την σπάσουν στον εισαγγελέα υπηρεσίας – γιατί όλη μέρα κάθεται στην καρέκλα του και πληρώνεται υπερωρίες χωρίς λόγο- του τηλεφώνησαν και μετέφεραν το αίτημα του Καρβέλα.

Φυσικά ο εισαγγελέας που ακούει Άννα Βρύση και… τον πιάνει το παράπονο, πήρε ένα ταξί και όπως θα έκανε για οποιονδήποτε πολίτη έτρεξε στα βλάχικα να λύσει το θέμα ειρηνικά.

Βλέποντας τον Καρβέλα κλειδωμένο στο αμάξι, έπεσε στα γόνατα ζητώντας του να ανοίξει την πόρτα και να του δώσει ένα αυτόγραφο ή έστω μία πρόσκληση για το σόου της Πάνιας.

Ο λατρεμένος λαϊκός μας βάρδος υπέκυψε στις κολακίες και βγήκε από το αμάξι του ενώ ευχαρίστησε τον εισαγγελέα υπογράφοντας συμβόλαιο μαζί του για 2 εμφανίσεις στα παρατράγουδα όπου ο τελευταίος θα τραγουδήσει παρέα με τον Παρασκευά το γνωστό λαϊκό άσμα, » δεν πάω απόψε φυλακή «.

Ακολούθησε τελετή στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου ο Νίκος Καρβέλας και – η μάνα του παιδιού του – Ανίτα Πάνια γαμοσταβρίσανε τους μπάτσους, πλακώσανε στο ξύλο τους δικαστικούς λειτουργούς και βάλανε φωτιά σε όσα περιπολικά ήταν παρκαρισμένα από έξω.

Μετά μπουκάρανε σε ένα σούπερ μάρκετ κλέψανε τα τρόφιμα και τα μοίρασαν στους φτωχούς της Πολιτείας.

Ο πατριάρχης μαθαίνοντας τα νέα διόρισε τον Καρβέλα Μητροπολίτη Βάρης και την Πάνια εκπρόσωπο της εκκλησίας μας στα ηνωμένα έθνη στην θέση της Αντζελίνας Τζολή.

Το όπλο που βρέθηκε στο αυτοκίνητο του Καρβέλα, ο διάσημος τραγουδιστής αποφάσισε να το βγάλει σε πλειστηριασμό και τα έσοδα να πάνε στο «χαμόγελο του βρωμόπαιδου».

Το αίμα των δύο καλλιτεχνών βρέθηκε καθαρό από ουσίες και οινοπνεύματα μετά από έρευνα σε κινέζικα εργαστήρια αντιτόπινγκ κοντρόλ αλλά όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις, θα φυλαχθεί για 20 χρόνια ώστε αν κάποια στιγμή ανακαλυφθούν γονιδιακά μαστουρώματα να αφαιρεθεί από το ζευγάρι ο τελευταίος πλατινένιος δίσκος των παρατράγουδων.

Σήμερα ο Καρβέλας και η Πάνια θα δικαστούν για υπερβολική ευγένεια προς τα σώματα ασφαλείας και ευλαβική τήρηση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Ο Καρβέλας ευχαρίστησε τους αστυνομικού για την καταπληκτική τους οδήγηση.

Παραδέχθηκε δε ότι το Cayenne Land Rover του, χρειάζεται πείραγμα ώστε την επόμενη φορά να γλυτώσει και έκλεισε το θέμα κάνοντας μήνυση στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Δημοσίων Εργων για την το ολισθηρό οδόστρωμα που δεν του επέτρεψε να ακινητοποιήσει το αυτοκίνητό του όταν αντιλήφθηκε τα περιπολικά.

Η συνέχεια στον Λαζόπουλο Μάκη …


  1. Ε ρε καραγκιοζιλίκια….

    Πάντως παρατρίχα τη γλύτωσε ο διοικητής, δεν τό ‘χε σε τίποτα ο Καρβέλας να τον κάνει αλοιφή

  2. Άλλη μια τέτοια σύλληψη και θα αρχίσω ν΄ αλλάζω γνώμη για τις ικανότητες της αστυνομίας!
    Ε δεν είναι και λίγο πράμα να βάλεις χειροπέδες στον Καρβέλα!
    Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι αφού ήταν ¨καθαρός¨ γιατί δεν σταμάτησε για έλεγχο; Ή μήπως δεν ήταν καθαρός και άρχισε να τρέχει για να πάει να ¨ξε-πλυθεί¨;

  3. Παράφωνε φτιάξε το ρολόι σου γιατί μπήκαμε στη χειμερινή ώρα, μη σε ξεγελάει ο καιρός που είναι ανοιξιάτικος!

  4. χαχαχ εεε εβαλες και λιγη σαλτσα στο θεμα! Πολυ το χαρηκα για τον Καρβελα και τη Πανια!
    8α εχεις κι ανταποκριση απο το εδωλειο? λολολ

    Υγ.Παρατραγουδα και αντιντοπινγκ! χαχαχ τωρα το ειδα!
    Καλο απογευμα Παραφωνιξ!!
    :-)*




Σχολιάστε