Φέξε μου και γλύστρησα

Στο νοσοκομείο ΚΑΤ διακομίστηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου μετά από «ατύχημα» που είχε με το κλεμμένο ποδήλατό του γιου του.

(Λοιπόν πρώτος θα υπογράψει στον γύψο ο Κώστας και μετά η Αλέκα, αν περισσέψει χώρος θα αφήσω και τον Βενιζέλο να γράψει κάτι αρκεί να υποσχεθεί κάνει καλά γράμματα)

Σύμφωνα με ανακοίνωση του νοσοκομείου, ο κ. Παπανδρέου υπέστη 3 κατάγματα, ένα στον όγδοο θωρακικό σπόνδυλο, ένα σε δάκτυλο του δεξιού του χεριού και ένα στο δεξί ημισφαίριο του ΠΑΣΟΚ. Το τελευταίο δεν συνδέεται με την πτώση αλλά με την κατάπτωση που του προκαλεί ο εκ Θεσσαλονίκης εσωτερικός αντίπαλός, όμως αφού φάνηκε στις ακτινογραφίες το αναφέρουμε.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υποβλήθηκε σε μικρή χειρουργική επέμβαση παράμεσου δακτύλου και θα χρειαστεί να παραμείνει στο νοσοκομείο για διάστημα τριών έως τεσσάρων ετών (2-3 ημέρες μετά τις εκλογές θα μπορεί να βγει).

Ευχές στο Γιώργο Παπανδρέου για ταχεία ανάρρωση έστειλε η πολιτική και πολιτειακή ηγεσία της χώρας ενώ ουρά κάνουν οι πολιτικοί αρχηγοί με το αίτημα να υπογράψουν στον γύψο του.

Είναι η δωδέκατη φορά που ο κ. Παπανδρέου παθαίνει παρόμοιο ατύχημα όμως δεν πρόκειται να βάλει μυαλό και να ασχοληθεί με την πολιτική παρατώντας τα ποδήλατα…

Οι παραφωνιάδες με ειλικρίνεια ευχόμαστε καλή ανάρρωση στον αγαπητό πρόεδρο και θα του προτείνουμε να απαντήσει σε όσους εσωκομματικούς του αντιπάλους σπεύσουν να τον ειρωνευθούν » πως πέφτει μόνο όποιος κάνει ποδήλατο και όχι όποιος το χρησιμοποιεί μόνο για ρητορείες «.

Advertisements

 1. 8ελω κι εγω να υπογραψω !Συμπάσχουσα γαρ! είδες τι πα8αίνουμε οι α8λητές? σωστα μαντεψες , το είπα και το έκανα! ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΈΧΟΥΜΕ!!
  ΠΑΡΑΦΩΝΙΧ!

 2. αα ετσι ε? κι εγω διακομίστικα στο ΚΑτ( οχι από πέσιμο… , ούτε από χ..σιμο που πάνε οι γέροι..) αλλά δεν το έκανες 8έμα! λολ
  8α το 8υμάμαι όταν 8α μπεις σε γύψο! 😀 πάω να ετοιμάσω τα μπαγκάζια μου…
  καλώς να Πασχάσουμε..
  «οτι επι8υμείς να το πά8εις τη Λαμπρή» …

 3. Κακίες. Αντί να τονίσουμε το αθλητικό αντοπάριστο πνεύμα ενός υποψήφιου πρωθυπουργού, εμείς τον λοιδορούμε. Κακιούλες προς τον αμπντάλη…
Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %sΑρέσει σε %d bloggers: