Συμπεράσματα για τον Ζαχόπουλο

Μετά από προσεκτική μελέτη της ιστορίας του Ζαχόπουλου

zaxopoylos.jpg

έβγαλα τα εξής σοβαρά συμπεράσματα, τα οποία και εκθέτω ώστε να διευκολύνω την σκέψη σας.

Η υπεύθυνη των Δημοσίων Σχέσεων του

… ΔΕΝ τον εκβίαζε,
απλά πιστεύοντας στην γνωστή ρήση του Ωνάση «γράψτε ότι θέλετε για μένα αρκεί να μην γράψετε λάθος το όνομά μου» φρόντισε να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας στο πρόσωπο του αφεντικού της (και τι πρόσωπο) με κάθε διαθέσιμο τρόπο.

… ΔΕΝ πήγαινε στα κανάλια με μια βιντεοκασσέτα στο χέρι για να τον εκθέσει,
αλλά για να δείξει τα προσόντα του για τα οποία ήταν περήφανη

… ΔΕΝ είχε ερωτικές σχέσεις μαζί του,
διότι όλα τα έκανε για τα φράγκα, άρα δεν υπήρχε έρωτας.

Ο Χρήστος Ζαχόπουλος

… ΔΕΝ έκανε απόπειρα αυτοκτονίας
απλά έπεσε την ώρα που άπλωνε τα ρούχα

… ΔΕΝ ήταν ο ίδιος στις πονηρές φωτογραφίες που φτάσανε στα χέρια του πρωθυπουργού
αλλά ο δίδυμος και χαμένος αδελφός του που κάνει καριέρα σαν πορνοστάρ στην Αφρική

…ΔΕΝ  βοήθησε από την θέση του γραμματέα πολιτισμού παράνομα επιχειρηματίες
γιατί όταν το έκανε ήταν ξαπλωμένος.

Advertisements

 1. Επίσης μοναχοι της ιεράς Μονής Εσφιγμένου που συγγράφουν στο Πρώτο Θέμα, Παρόν, Ελευθεροτυπία κλπ του καταλογίζουν το πρωτατορικό αμάρτημα, το βόλεμα κάποιων μονίμων υπαλλήλων από επίπεδο 45.000 ευρώ και πάνω, διαγωνισμούς χωρίς αναθέσεις, αναποδες ε&ρωτικές στάσεις, ατελέσφορες στύσ#ς, οικογενειακή κρεββατομουρμούρα, και σ#πιο συκώτι………..Οι αποχαρακτηρισμοί διατηρητέων γίνονται δια της μεθόδου «όλα καύτα δίκην καταπατητή αστέγου». Φτηνές μέθοδοι φτηνοί ανθρώποι, φτηνά κόμματα που στα πλαίσια της φιφελευθεροποίησης ποτέ δεν «συνέτρεξαν» τα δίκαια αιτήματα των ψηφοφόρων τους. Ο Γιωργάκης με τη σύζυγο αργόμισθη στην Ολυμπιακή φέρεται να δήλωσε:»Ανίκανοι» και ο απών Μάκης παρών Θέμις άλλη μια φορά έπεσε από τα σύννεφα και ανέκραξε στη Ζούγκλα¨Τι σκατα άνθρωποι περιβάλλουν τα στενά περιβάλλοντα;;;;.
  Περαστικά στον κ. Ζαχόπουλο και σε όλους τους αρρώστους του κόσμου.

 2. Ωστε έτσι έπεσε ο κ. Ζαχόπουλος τελικά;;;Απλώνοντας τα ρούχα! Καλός νοικοκύρης που πιστεύει στην ισότητα των δύο φύλων και βοηθά τη γυναίκα του! Κι εγώ που νόμιζα ότι φούνταρε, γιατί κάηκε η Ολυμπία το καλοκαίρι και γίναμε διεθνώς ρεζίλι!!
  Την καλησπέρα μου. Είδα το blog στο Γεράσιμο και είπα να το επισκεφθώ. Όσα προτείνει ο Γεράσιμος τα βρήκα πολύ ενδιαφέροντα. Αυτό ισχύει και για αυτό το blog. Θα ξαναπεράσω. Καλές Γιορτές

 3. Κι όμως δίπλα στον τηλεοπτικό μπουναμά των καναλιών, αρχίζουν και φαίνονται τοις πάσι όλα εκείνα τα νόμιμα σκάνδαλα των αποχαρακτηρισμών αρχαιολογικών χώρων.

 4. @ Μεροπη, λά8ος πληροφόρηση ..
  καλέ τα «άπλυτά » του πήγε να απλώσει στη βεράντα ο άν8ρωπος.. να τα αερίσει … και του ήρ8ε ζαλάδα.. Τι γελάτε?
  συμβαίνουν κι αυτά! χαχαχ
  Καλά Χριστούγεννα

 5. OXI ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο κ. ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΚΑΣΕΤΑ!

  Εντάξει, διέπραξε αφέλεια ο κ. Ανδριανού… αλλά θα είναι αδιανόητο να διαπράξει και ανανδρεία: Να αποκαλύψει τον άνθρωπο που με εμπιστοσύνη προσήλθε στο γραφείο του. Πιστεύουμε πως θα παραμείνει …άνδρας… Πάση θυσία!

  Διαφορετικά ξευτελιζόμαστε… δια του …δημοσιογραφικού απορρήτου! Να το τηρήσει, αν το πιστεύει, μια και επεστράτευσε το άλοθι–. Το τι ισχυρίζονται δικαστές κι άλλοι αλαφροϊσκιωτοι περί απορρήτου ποσώς ενδιαφέρει! Ο κ.Ανδριανός οφείλει να σταθεί στο ύψος του! Εστω κι αν εμείς τον αποκαλούμε σε άλλη ενότητα ΜΑΛΑΚΑ… Διέπραξε ένα λάθος, αλλά ας μη το διευρύνει!

  Κάποιος έκρινε να τον εμπιστευτεί. Τέτοια εμπιστοσύνη οφείλουμε να την υπερασπιζόμαστε!… Άχρι θανάτου!

  Βέβαιον είναι ότι διέπραξε, ο κύριος αυτός του Πρωθυπουργικού Γραφείου, ανοησία …μα δεν αποτίναξε την όποια εντιμότητά του ή τον ανδρισμό του, Ιδιότητες που θεωρούμε ότι διαθέτει.

  Αλλά ακόμη και ο Γιώργτος Καρατζαφέρης, που υποτίθεται ότι βγήκε στην πολιτική πιάτσα με άλλο πνεύμα λέγει την ίδια μαλακία: Συστήνει στον κ. Ανδριανό… να αποκαλύψει το όνομα του ανθρώπου που του έδωσε την κασέτα… Καλά ο Γιώργης Καρατζαφέρης ποιεί …τον δημοσιογράφο, αλλά ξέρει πως δεν είναι , διότι αν ήταν τέτοια μαλακισμένη προτροπή προς τον Ανδριανό δεν θα την έκανε!… Απλά θέλει να κανακέψει τον Κ.Καραμανλή!

  Άλλος ένας πολιτικός χαλβάς! … που αυθαδιάζει για το «δημοσιογραφικό απόρρητο»!… είδος που αγνοιεί παντελώς φυσικά… !

  ———————————————–

  ΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ;

  Αφήνονται πολλά υπονοούμενα –από πολιτικούς- περί της τύχης της υγείας του τραγικού Ζαχόπουλου… Δίνεται η εντύπωση ότι δεν θα τη σκαπουλάρει τελικά…

  Είναι σαφές ότι με την αποκατάσταση της υγείας του…πολλοί δεν θα έχουν ύπνον…

  Ναι μερικοί, προκειμένου να επιβιώσουν οι ίδιοι ,εύχονται τον θάνατο του άλλου… Αυτός είναι ο πολιτισμός μας … Το Υπουργείο Πολιτισμού μας…

  ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΙ ΡΕΜΟΥΛΕΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ….

  Μέχρι τώρα το Υπουργείο Πολιτισμού, περιβάλλονταν από την κοινή γνώμη με κάποιο απόκοσμο σεβασμό… Πολιτισμός είναι αυτός… Περιβάλλεται από μυστήριο…

  Σήμερα αρχίζει και αποφλοιώνεται το «κύρος» του από τις πολλές ρεμούλες που βγαίνουν ήδη στη φόρα… Εκεί που θα σπάσουμε μεγάλη πλάκα είναι όταν θα βγουν – όπου να είναι συντομότατα- οι λίστες των τρωκτικών των λεγόμενων Μ.Κ.Ο (Μη κυβερνητικών Οργανώσεων), που τρώνε τον άπατο των κονδυλίων του Υπουργείου Πολιτισμού.

  Οι περισσότερες από αυτές της Μ.Κ.Ο είναι «σφραγίδα» στα χέρια κάποιων ξύπνιων καπάτσων που έχουν την ιδιότητα να πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

  Κάπου εκεί στο καλοκαίρι η ιστοεφημερίδα αυτή είχε παρουσιάσει μια τέτοια Μ.Κ.Ο με φιλικό πνεύμα αλλά και με τα σχετικά δικά μας σκαμπρόζικα σχόλια. Μας ευχαρίστησαν μεν… αλλά εξέφρασαν και φόβους πως τα …σχόλια μας πιθανόν να τους στερούσαν τα σπουδαία κονδύλια που λάβαιναν από το Υπουργείο Πολιτισμού. Το ψάξαμε το θεματάκι και διαπιστώσαμε ότι η εν λόγω Μ.Κ.Ο –φιλανθρωπικού χαρακτήρα – δεν ήσαν παρά 5-7 άτομα, συγγενικά μεταξύ τους!

  Σήκωσαν μια σημαία Μ.Κ.Ο. κι από εκεί άρχισαν να βυζαίνουν από τα ταμεία του Ζαχόπουλου…του …Πολιτισμού!

  Πέραν από μερικές εξαιρέσεις, οι περισσότερες από αυτές τις οργανώσεις, δεν προσφέρουν τίποτε αλλά όμως καταφέρουν με τύπους σαν τον Ζαχόπουλο, να απολαμβάνουν επιχορηγήσεις … από το δικό μου πουγκί!

  Η δημοσίευση της λίστας των Μ.Κ.Ο οργανώσεων που ταϊζονται από το Υπουργείο Πολιτισμού ,αλλά και κυρίως η δημοσιοποίηση του «σημαντικού» … τους έργου ,θα ήταν πράξη τουλάχιστον φωτισμού μας,αν μη …πλέριου τσατίσματός μας!

  Η ΑΤΑΚΑ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ…

  Υπέρβαρυς, σκέτος μπόγος, βαρύς και με ασήκωτο ύφος, είπε την ωραιότερη ατάκα χθες βράδι:

  –Μα τι λέτε τώρα… 22.000 ήσαν υποψήφιοι για 143 θέσεις στο Υπουργείο Πολιτισμού… Και ο Ζαχόπουλος δεν ήταν σε θέση να προσλάβει τη γκόμενα που πηδούσε! Καταλαβαίνετε πόσο γερά –μέσα- δόντια είχαν οι άλλοι 143!

  Ως γνωστόν, ο κ. Πάγκαλος διετέλεσε κι αυτός Υπουργός Πολιτισμού, όπως η Μελίνα, η Ντόρα, η Ψαρούδα κι άλλα λελούδια του Πολιτισμού μας!

  Με τέτοιες ηθικού μεγαλείου πολιτικές προσωπικότητες θυμηθήκαμε αυτό που είπε κάποιος συνάδελφός του, εν αγανακτήσει-παλαιά-:

  –Αν μπορούσα, θα έπαιρνα και τους 300 της Βουλής και θα τους φούνταρα στο Αιγαίο!

  Προς το παρόν όλοι αυτοί οι πολιτικοί μάγιστροι-θεατρίνοι φουντάρουν όλους εμάς τους υπόλοιπους…

  Άκου ο Ζαχόπουλος να πηδάει και να μη μπορεί να διορίσει-μονιμοποιήσει την πηδιόλα του!

  Σκληρό; Ναι, αλλά να μας πει η πηδηχθείσα 35/χρόνη, για ποιο λόγο έπεσε στις λιγδιάρες αγκάλες του Ζαχόπουλου… Μετά μιλάμε και για Πολιτισμό!

  ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΤΗΣ ΑΛΕΚΑΣ…

  Πάλι κλαυθμιρίζει η Αλέκα Παπαρήγα, από τα Περατάτα της Κεφαλονιάς…

  Γι αυτήν στα πέρατα-τα- βρέχει.. Και διαμαρτύρεται … που τα κανάλια δεν προβάλλουν όσο θα ήθελε το πεθαμένο- ιστορικά- κόμμα της. Ε,κι αν από τοπρωϊ μέχρι το βράδυ όλα τα Μ.Μ.Ε λαλούσαν υπέρ του Κ.Κ.Ε, τι σάμπως θα γινότανε; Θα έπαιρνε πόντους; Οπτασίες.

  Εν τάξει θα της περάσει! Χωρίς να το καταλαβαίνει δίνει ρυθμιστική αξία στα Μ.Μ.Ε και καλώς οι πάσης φύσεως Μπόμπολες ,Λαμπράκηδες, Κουρήδες και Κοντομηνάδες… δουλεύουν την πολιτική!

  Αποτέλεσμα αυτής της άφρονης τακτικής, επιπόλαιης παντάπασι, είναι ότι τσατίστηκε με εκείνον τον νεανία του ΣΥΡΙΖΑ κ.Τσίπρα, το οποίον και αποκάλεσε «κουραμπιέ» … και μετά τα μάσησε…

  Μα είναι γλυκός…ως κουραμπιές ο νεανίας αυτός… Μακάρι να στηριχθεί κι αν επιδείξει πολιτική σωφροσύνη… μπορεί να υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στο πολιτικό σκηνικό… Οι άλλες οι καραβάνες του ΣΥΝ… που χρονίως ταλανίζουν τη χώρα με τα παιδαριώδη τους, ανήκουν στην ιστορία…Αν και εμείς δεν θα λέγαμε ΟΧΙ στον σοβαρό κ.Κουβέλη, αλλά κι αυτός ανήκει στην παλαιά φρουρά… που τερμάτισε τον κύκλο της…

  Τέλος πάντων και τα μελομακάρονα και οι κουραμπιέδες μας αρέσουν!

  ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;ΤΙ ΠΡΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;

  Η «δικαιοσύνη» έως στιγμής έχει καταστεί περίπου ως ιερόν, άβατον πάσης μαλακίας, την οποία και σέβονται απλείστως κυρίως οι πολιτικοί! Και όχι τυχαία! Την θέλουν υποχείρια. Όσοι δε δικαστικοί συνεργάζονται με πολιτικούς πορεύονται ενδόξως και ανέτως. Οι λοιποί που διαθέτουν όντως ανεξάρτητη κι αδέσμευτη κρίση… πορεύονται- εκδιωκόμενοι- σε έδρες όπως το ΄Αγιον ΄Ορος, το Νευροκόπι, το Διδυμότειχο κ.λ.π. AYTOI OI …ΑΔΙΑΦΡΘΟΡΟΙ… καρατομούνται εν ψυχρώ από αληταράδες κρατικούς!

  Τι συμβαίνει … και συμβαίνουν αυτά τα φαιδρά και προσβλητικά για αξιωματούχους του Αρείου Πάγου; Τίποτε το μη ανθρώπινον! Τα ανθρωπάκια του Α.Π. επιζητούν οφίτσια…τιμές ,δόξες -τάχα μου, και πιστοποίηση αξιότητας. Υποτάσσονται στην κυβερνητική βούληση… και καθίστανται έτσι αρχιερείς της Δικαιοσύνης… Κι ό,τι προστάξει φυσικά η Κυβέρνηση, ο Βεζύρης που τους τοποθέτησε… Μετά δε από μία διετία θα φύγουν αγλαϊζόμενοι… πως υπηρέτησαν …ευδόκιμα την πατρίδα… Τέτοιο νιονιό οι Αρεοπαγίτες! Βασικά είναι να κατουριέσαι… Σκέτο θέατρο ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ!

  Τα μέλη του Αρείου Πάγου και δη ο πρόεδρος τους είναι δοτοί, αυτό τα λέει όλα για την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης! Αφεριμ εφέντη! Αυτοί είμαστε.

  Επειδή όλα έχουν διαβρωθεί, συνιστούμε σε κάθε εχέφρονα… να αποτάξει από το σκεπτικό του…πως η δικαιοσύνη αποτελεί την μόνη του ελπίδα. ΤΡΙΧΕΣ.

  Μας ζητείται από όλα τα κρατικά φερέφωνα «συνεργασία με τη δικαιοσύνη».

  Να την προσφέρουμε βρε αδερφέ, αλλά δεν μας λέτε σε ποια δικαστική λακούβα θα σκοντάψουμε; Και μετά θα ξύνουμε την κεφαλή μας;

  Κάποιοι έντιμοι δικαστές, αμόλυντοι, αδέκαστοι ,κάποιοι δημοσιογράφοι με τσαγανό, κάποιοι αστυνομικοί καθαροί, σίγουρα μπορεί να καθαρίσουν τον κόπρο.

  Το πρόβλημα είναι η κωλοπολιτική! Για τον Κώστα Καραμανλή,που είναι εν δυνάμει έντιμος… κι έχει διακηρύξει «κάθαρση» ο δρόμος είναι δύσκολος. Αλλά και ευκολότατος!

  Χρειάζεται –είναι αναγκαίο- να κάνει τον «δικτάτορα.». ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΩ… Αν περιπλέξει στα δήθεν δημοκρατικά-του διαλόγου- με τους αντιπάλους του, θα χρονοβορεί… χωρίς αποτέλεσμα για τα προβλήματα αυτής της χώρας. Και ειδικά να προσέξει εκείνα τα χαζά του συνδικαλισμού… των συνδικαλιστών εν γένει!

  Για να φτάσουμε όμως έως το σημείο αυτό… θα χρειαστούν κάποια χρονάκια αγωγής και παιδείας. Κι όμως υπάρχει ελπίδα …Κώστα, πάρε τις αποφάσεις σου…Διδάξου από την ιστορία. Ηγέτες που δημιούργησαν ιστορία… δεν κώλωναν… Βάραγαν στο σταυρό! Έχαβαν τους αντιπάλους τους…Άνοιγαν δρόμους για τους λαούς τους!

  Εσύ θα αφήσεις μια Αλέκα, ένα Γεωργάκη, ένα Συν…, ένα ΛΑΟΣ, να σου βγαίνουν με χρονοβόρες πάρλες περί δήθεν δημοκρατίας;… Δικτατορίσκοι είναι…ΟΛΟΙ τους μέσα στον αποπνικτικό…και θλιβερό χώρο τους …

  –Κάνουμε λάθος;

  –Αμ δε…
Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %sΑρέσει σε %d bloggers: