Ε ρε Σανίδα(ς) που μας χρειάζεται !!!

Οι αστυνομικές έρευνες στην ευρύτερη περιοχή των Ζωνιανών

προκάλεσαν την παρέμβαση του Γ.Σανιδά .

Ο δικαστικός λειτουργός ζητά να εξεταστούν όλες οι υποθέσεις περί παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών από το 1995 και μετά.

Συγκεκριμένα, ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου έδωσε εντολή στο διευθύνοντα της εισαγγελίας εφετών Κρήτης Γ.Σκλήρη να ερευνήσει εάν εις βάρος των συλληφθέντων εκκρεμούν δικογραφίες για εμπορία ναρκωτικών ή άλλα εγκλήματα και σε καταφατική περίπτωση πότε επελήφθησαν οι δικαστικές αρχές και σε ποιο στάδιο της ποινικής διαδικασίας ευρίσκονται οι υποθέσεις.

Επίσης, ζητά να εξεταστεί αν είχαν σχηματιστεί κατά το παρελθόν (ιδιαίτερα μετά το 1995) ποινικές δικογραφίες για εμπορία ναρκωτικών ή άλλα εγκλήματα και τι ακριβώς συνέβη με τις όποιες δικογραφίες.

Ακόμα ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ζήτησε να ερευνηθούν γενικότερα σε όλη την Κρήτη εάν στους ανακριτές ή στα δικαστήρια της περιφέρειας τους εκκρεμούν υποθέσεις ναρκωτικών ή εγκλημάτων βίας.

Παράλληλα ο κ. Σανιδάς ζήτησε να ερευνηθεί εάν αληθεύουν δημοσιεύματα του Τύπου που αναφέρουν ότι πολιτικό πρόσωπο ήταν προστάτης της «μαφίας» των Ζωνιανών. Ειδικότερα, σε περίπτωση που ισχύει κάτι τέτοιο να διερευνηθεί και σε ποιες υποθέσεις έγινε παρέμβαση από αστυνομικούς ώστε να βοηθήσουν εμπόρους ναρκωτικών και ποια η τύχη των υποθέσεων αυτών.

Ε ρε Σανίδα(ς) που μας χρειάζεται !!!

Advertisements  Σχολιάστε

  Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

  Λογότυπο WordPress.com

  Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

  Φωτογραφία Google+

  Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

  Φωτογραφία Twitter

  Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

  Φωτογραφία Facebook

  Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

  w

  Σύνδεση με %sΑρέσει σε %d bloggers: