Κύριε Καραμανλή βάλε τον Βενιζέλο στις Δημόσιες Σχέσεις

Θυμάμαι λίγο μετά τις εκλογές ένα πρωτοσέλιδο (νομίζω της Αυριανής) που προέτρεπε τον πρωθυπουργό να δώσει υπουργείο σε στέλεχος της αριστεράς.

Σήμερα είμαι σίγουρος ότι ο Νέα Δημοκρατία και κατά συνέπεια η κυβέρνηση είναι ανίκανη να προβάλει οποιοδήποτε έργο της. Επικοινωνιακά παίρνει μηδέν ο Καραμανλής και νομίζω ότι χρειάζεται βοήθεια.

Το γεγονός που επιβεβαιώνει το συμπέρασμά μου, είναι η προβολή από τα ΜΜΕ και από τους αρμόδιους υπουργούς των μέτρων για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής στον χώρο των καυσίμων καθώς και η άποψη που αποκρυσταλλώθηκε σε εμάς τους πολίτες.

Μόνο στο δικό μας κράτος, μια κυβέρνηση θα τολμούσε (μετά από 30 χρόνια) να χτυπήσει το λαθρεμπόριο και θα είχε ενάντια της όλη την κοινωνία.

Σε οποιοδήποτε άλλο κράτος, ο κόσμος θα έπρεπε να ξεχυθεί στους δρόμους ζητωκραυγάζοντας.

Θα αρκούσε κάποιος να μας εξηγήσει πόσα δισεκατομμύρια καρπώνονται κάποιοι με το να διακινούν πετρέλαιο θέρμανσης σαν πετρέλαιο κίνησης. Θα αρκούσε κάποιος να υπολογίσει πόσα χρήματα ο κάθε ένας από εμάς χάνει επειδή μερικές δεκάδες μάγκες αποχρωματίζουν το πετρέλαιο θέρμανσης και το πουλάνε 40% ακριβότερο. θα αρκούσε κάποιος να νοιαζόταν για την άποψή μας και να συνεργαζόταν με επίσημους φορείς όπως πχ οι σύλλογοι ιδιοκτητών, ώστε να βρεθεί μια κοινά αποδεκτή λύση για έναν τόσο κοινά αποδεκτό στόχο.

Επιτέλους δεν έχει σημασία μόνο η πρόθεση, αλλά και η αποδοχή των ενεργειών μια κυβέρνησης από τον κόσμο.

Ας ασχοληθεί κάποιος εκεί στου Μαξίμου με τις δημόσιες σχέσεις του κόμματος γιατί σε λίγο καιρό και λεφτά να μας μοιράζετε στον δρόμο εμείς θα γυρίζουμε την πλάτη πιστεύοντας ότι είναι πλαστά…

Και αν δεν έχετε κάποιο στέλεχος που να ξέρει να εκφράζει με επιχειρήματα την άποψή σας, πάρτε τον Βενιζέλο που πουλάει ψυγεία σε Εσκιμώους.

Advertisements

 1. Διαφωνώ σε ένα κρίσιμο σημείο: τα μέτρα που εξαγγέλθηκαν δεν έχουν ως στόχο τους κλέφτες / λαθρεμπόρους. Κύριος στόχος είναι να γεμίσουν τα άδεια ταμεία, όποιος κι αν είναι αυτός που θα κληθεί να πληρώσει το μάρμαρο.

  Οι κλέφτες δε θα χάσουν!
  Πόσο μάλλον οι πρατηριούχοι: μαζί με τα 30-40 λεπτά φόρου (ανά λίτρο) θα περάσουν και άλλα 5-10 λεπτά αυθαίρετης αύξησης, έτσι, επειδή μπορούν. Λεφτά που δε θα μπορεί να υπολογίσει κάθε πολίτης τη στιγμή που πληρώνει.

  Μια μεγάλη μερίδα κόσμου που ΔΕ θα πάει να εισπράξει τη διαφορά, θα χάσει. Είτε επειδή αγοράζουν λιανική (μπιτόνι-μπιτόνι), είτε επειδή μένουν μακριά από τράπεζα (νησάκια, χωριουδάκια, βουναλάκια), είτε επειδή είναι μεγάλοι σε ηλικία, είτε επειδή δεν έχουν χρόνο …

  Χρήματα που θα μείνουν στο δημόσιο ταμείο & θα χαθούν από τις τσέπες απλών πολιτών.

  … οι οποίοι ας πρόσεχαν βέβαια, αφού ψήφισαν ΝΔ!
Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %sΑρέσει σε %d bloggers: