Αυτή την φωτιά ποιός θα την σβήσει;

Εκεί που όλοι αρχίσαμε να συνηθίζουμε τα καμμένα σπίτια, σαν μέρος της εικόνας μας σαν χώρα από τώρα και στο εξής,

νέες εστίες ξεκίνησαν, στην Θεσσαλονίκη.

Μην φοβάστε το δάσος του σειχ σου δεν έπαθε κάτι, διότι ήταν αστικό, το επίκεντρο των νέων πυρκαγιών.

Τόσο αστικό που ούτε η πυροσβεστική δεν έχει αρμοδιότητα, ούτε ο Φούρας με την πολιτική προστασία.

Ο εμπρηστής ήταν επώνυμος αυτή την φορά και μάλιστα βγήκε οικειοθελώς στα κανάλια ομολογώντας τις πρέξεις του.

Η Βούλα Πατουλίδου γνωστή όχι μόνο για τις αθλητικές τις επιδόσεις αλλά και για την υποψηφιότητά στις Νομαρχιακές της Θεσσαλονίκης παραδόθηκε στις αρχές δηλ στον Αντένα χθές και στον Alpha σήμερα το πρωί.

Η γυναίκα που μας έκανε περήφανους όλους σας αθλήτρια αλλά και απογοήτευσε μερικούς, όταν προσπάθησε να εξαργυρώσει την αναγνώρισή της, με μια θέση Νομάρχη, δήλωσε ότι ίδιος ο αυτοπροσώπως, ο Γεώργιος Παπανδρέου, την πούλησε.

Ένα χρόνο πριν, της ζήτησε να παραιτηθεί από την τιμητική θέση που κατείχε στον στρατό σαν ολυμπιονίκης και να αναλάβει την εκπροσώπηση του ΠΑΣΟΚ στην κόντρα με τον Ψωμιάδη (διότι κανείς άλλος δεν τολμούσε να το κάνει).

Σαν αντάλλαγμα η Βούλα δέχτηκε την υπόσχεση ότι θα μπει σε εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο επικρατείας.

Τα υπόλοιπα γνωστά και στις πέτρες.

Η Βούλα έτρεξε σαν τρελή να προλάβει αλλά τερμάτισε δεύτερη με πρώτο το βεσπάκι του νυν Νομάρχη.

Έτσι περίμενε ανυπόμονη να έρθουν οι εκλογές, ζητώντας τες μάλιστα επιθετικά μέσα από τα παράθυρα των καναλιών, όπου πάντα σαν δικαιολογία πάντα έδινε το καλό του τόπου. Για την Ελλάδα ρε γαμώτο έλεγε, ας πέσει η κυβέρνηση μήπως δούμε 😉 άσπρη μέρα (και ναι το εννοούσε).

Η άσπρη μέρα που περίμενε ήρθε και το επικρατείας του ΠΑΣΟΚ ανακοινώθηκε χωρίς την Πατουλίδου.

Ο Παπανδρέου ( όπως η Πατουλίδου λέει), δεν τήρησε την υπόσχεσή του και της έδωσε θέση μεν αλλά σε μη εκλόγιμη θέση δε.

Φυσικά η ολυμπιονίκης μας αρνήθηκε ευγενικά, σπάζοντας μόνο μερικά βάζα, ένα λαπτοπ και δύο καρέκλες στο γραφείο της στην Νομαρχία, έτσι για να νιώσει καλύτερα.

Μετά ηρέμησε, πήρε ένα στουπί το έβρεχε με προεκλογική βενζίνη και δέχθηκε ακόμη μιά φορά την πρόσκληση για τηλεοπτική παρουσία.

Άλλωστε η Βούλα είναι ένας από εμάς. Και κάθε σωστός πολίτης για να βρεί το δίκιο του πρέπει να τρέξει στα κανάλια και να παραπονεθεί.

Εμφανίσθηκε λοιπόν χαμογελαστή και ανακοίνωσε ότι την λένε Βούλα Πατουλίδου και είναι πρώην Ολυμπιονίκης, παραλίγο Νομάρχης και νυν μία άνεργη και χωρίς σύνταξη κοπέλα που έχει μόνο την αξιοπρέπειά της..

Επίσης δήλωσε ότι σαν αντίποινα που την αφήσανε στο δρόμο, θα παραιτηθεί από την Νομαρχία, αφήνοντας τις χιλιάδες ανθρώπους που την ψήφισαν να αναρωτιούνται πόσο κάφροι είναι (το δεύτερο το λέω εγώ όχι η Βούλα).

Αποφασίζοντας να δω τα γεγονότα ψύχραιμα και όχι με την συνήθη παράφωνη προσέγγιση μου, συμπεραίνω ότι:

Αν όντως ο George δεν τήρησε τον λόγο του, στην Πατουλίδου παρασύροντας την σε παραίτηση, για να δώσει μία μάχη- χωρίς καμία ουσιαστική ελπίδα, τότε ισχύουν τα εξής:

 1. Ο Γιώργος δεν φοράει παντελόνια και τάζει τα πάντα αρκεί να πετύχει τον στόχο του. Απορώ πως έγινε πολιτικός, οι πολιτικοί δεν είναι τέτοιοι άνθρωποι.
 2. Η Πατουλίδου είναι θύμα που πιστεύει ότι της λέει ο κάθε ένας. Οποιοσδήποτε πολίτης ξέρει πια ότι τα λόγια των πολιτικών είναι αέρας και πρέπει μαζί με την υποσχετική να λαμβάνουμε και εγγυήσεις ή έστω και προκαταβολές. Εγώ στην θέση της θα ζητούσα μια θεσούλα σε καμιά επιτροπή και σύμβαση για την κατοχύρωση των δικαιωμάτων μου σαν αποτυχημένος πολιτευτής.
 3. Όσοι την ψηφίσαν, είναι ηλίθιοι τόσο γιατί πιστέψανε σε αυτήν όσο και γιατί πιστέψανε σε αυτό που αυτή πίστευε.

Αν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν υποσχέθηκε αυτό που η υποψήφια Νομάρχης δηλώνει, τότε τα πράγματα αλλάζουν ως εξής:

 1. Η Πατουλίδου είναι ψεύτρα.
 2. Ο Γιώργος στήριξε μια ψεύτρα και αυτό τον κάνει ή ψεύτη ή ευκολόπιστο ή τόσο αγχωμένο να βρει υποψήφιο που κάνει υποχωρήσεις ενάντια στις αρχές που λέει πως έχει.
 3. Όσοι την ψηφίσαν, είναι ηλίθιοι τόσο γιατί πιστέψανε σε αυτήν, όσο και γιατί πιστέψανε σε αυτό που αυτή πίστευε.

Διαλέξτε εσείς όποια περίπτωση σας βολεύει.

Βγάλε τα συμπεράσματά σας και αν είναι διαφορετικά από τα δικά μου, φωνάξτε τα να τα ακούσω και εγώ μήπως και βγάλω άκρη.

Μέχρι τότε εγώ θα αναρωτιέμαι…

Τούτη την φωτιά που άναψε στο ΠΑΣΟΚ ποιος θα την σβήσει;

Ας την σβήσει πάντως κάποιος για την Ελλάδα ρε γαμώτο !!!!

(το ποστ συνεχίζεται όπως επίσης συνεχίζεται και μια συζήτηση για ουσιαστικότερα θέματα ΕΔΩ…)

Advertisements

 1. Ο πυροσβεστήρας της λήθης όπως πάντα…

 2. Κάτσε να δούμε…ελευθερώθηκε η θέση της Φώφης στο επικρατείας…

 3. Με τα θέματα της Πατουλίδου και της Φώφης το ΠΑΣΟΚ δίνει την εντύπωση ότι ασκεί αντιπολίτευση στον εαυτό του και όχι στη ΝΔ. Σα να θέλει να σιγουρέψει ότι θα χάσει τις εκλογές.

 4. @arramos αυτή η λήθη φταίει για όλα τα δεινά μας. Ας πληρώσουμε λοιπόν την λήθη μας ακόμη μια φορά …

  @Manos θα είναι μεγάλη η ξεφτίλα αν τώρα μπει στο επικρατείας για να μπαλώσουν την προηγούμενη βλακεία. Όμως έχεις δίκιο είναι πολύ πιθανό ο εκβιασμός να πιάσει…

  @gerasimos δεν ξέρω τι να πιστέψω. Πρόκειται περί βλακείας ή θέλουν να χάσουν τις εκλογές γιατί τα πράγματα θα είναι σκούρα αν πρέπει να κυβερνήσουν. Αν κάποιος ξέρει την απάντηση ας την δώσει !!!

 5. βαζει τα χερακια του και βγαζει τα ματακια του…ειναι τυχερος ομως που τα καναλια δεν θα ασχοληθούν 2η μέρα. Ηταν μολις 4ο θέμα σημερα και δεν προβλέπεται στην ατζεντα…Γιατί άραγε?

 6. @zoaki λες να το θάψουνε; Μπα τα κανάλια δεν τα κάνουν αυτά 😉

 7. syneas

  Βγήκε η σοσιαλίστρια Πατουλίδου στα κανάλια,με το σταυρουδάκι στο λαιμό,καταγγέλοντας τον Γιωργάκη για αθέτηση συμφωνηθέντων.
  Κοίτα τώρα να δεις που όλοι εμείς νιμίζαμε πως τα κίνητρα της διεκδίκησης μιας θέσης στα κοινά,είναι καθαρά για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων του λαού!
  Από αυτά όμως πόυ είπε και κατήγγειλε η Βούλα,δεν μένει πια σε κανέναν μας η αμφιβολία πως όλα γίνονται ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!

 8. @syneas δηλαδή δεν γίνονται όλα για την Ελλάδα ρε γαμώτο 😉 ;

  @Πρέζα Tv μήπως γι αυτό χάνεται ο κόσμος; Γιατί έχουμε τέτοια κόμματα και τέτοιους πολιτικούς να μας εκπροσωπούν;

 9. Θα πάρω το μέρος της Βούλας.. την καλημέρα μου..

 10. @if…igeneia βοήθησε μας όμως να καταλάβουμε την άποψή σου.

 11. Βρίσκω ότι η Βούλα είναι άδικη με τον Πρόεδρο.
  Όταν ο Γιώργος της πρότεινε την 5η θέση ήξερε ότι θα αναβαθμιστεί σε 4η (και άρα σίγουρα εκλόγιμη) μόλις άδειαζε η πρώτη θέση από τη Φώφη που έτσι κι αλλιώς θα έχανε την έδρα.
  Δεν μπορούσε όμως να της αποκαλύψει το μυστικό για να μην τσινίσει η Φώφη και μείνει στην υπερνομαρχία ενώ ο Πρόεδρος που έχει αλεργία σε ότι θυμίζει παλαιό ΠΑΣΟΚ ήθελε να στείλει την κυρία Γεννηματά στα αζήτητα, μαζί με τον Κίμωνα, τον Λαλιώτη και λοιπούς…
  Έχει μυαλό ο Πρόεδρος κι ας μην του φαίνεται…

 12. ethanandthecity

  θα επιλέξω την περίπτωση 1 ως πιο ρεαλιστική, νομίζω στη συγκεκριμένη περίπτωση η κ. Πατουλίδου έπεσε θύμα των περιστάσεων. Τρομακτική χοντράδα από πλευράς Γιωργάκη καθότι μια ολυμπιονίκης και μάλιστα από τις πρωτεργάτριες, σε εποχές που στις κατατάξεις βγαίναμε στους δέκα εντέκατοι, διατηρεί λαοφιλές προφιλ και χαίρει εκτίμησης από το ευρύ κοινό. Εδώ θα βγεί η Σαρρή βουλευτίνα…….

 13. ο πολιτικος ειναι παντα πολιτικος.Και ας υπηρξε ολυμπιονικης.

 14. @monahikos likos αγαπητέ από όσο ξέρω της έδωσε πρώτα την 6η θέση και αφού αυτή επαναστάτησε πρότεινε την πέμπτη. Δεν διαφωνώ ότι είναι έξυπνος ο George ούτε όμως μπορείς να διαφωνήσεις ότι ακόμη και αν είναι άδικη η Πατουλίδου, τέτοιες συναλλαγές προσβάλουν τους θεσμούς δηλαδή εμάς τους πολίτες. Όχι ότι στα άλλα κόμματα είναι καλύτεροι. Τα ίδια κάνουν και ίσως και χειρότερα.

  @ethan αν η Σαρρή βγεί στις βουλευτικές θα είμαστε για φτύσιμο.

  @zouri με τι προσόντα γίνονται και ονομάζονται πολιτικοί αυτοί που μάθανε να τρέχουν; Ας γίνει γυμνάστρια η κοπέλα.
Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %sΑρέσει σε %d bloggers: